Желатин

Желатин

Желатин

Форма випуску:

порошок 150 г

Рекомендацii:

- Додаткове джерело амінокислот (гліцин, пролін, оксипролін);
- Сприяє профілактиці розвитку запальних і дегенеративних захворювань опорно-рухового апарату (артритів остеопорозу, остеоартрозу та ін);
- При переломах кісток;

Опис:

Желатин - природний калоген.
Відновлення суглобів.
 
Що таке желатин? желатин складається з 85-90 % протеїну і 2 % мінеральних солей і води. Він не містить ні жирів, ні вуглеводів, ні консервантів. Протеїн, вуглеводи і жир є основними компонентами їжі. Основні структурні елементи протеїну, що знаходятся в організмі людини, налічують близько 20 різноманітних амінокислот. Зних деякі, так звані головні амінокислоти,
 
потрапляють в організм з їжею. желатин - це не ліки і він не використовується як спосіб лікування різних хвороб. Його необхідно розглядати як компонент їжі, що сприяє захисту хрящової тканини суглоба від остеоартриту. Для цієї мети склад желатину абсолютно ідеальний - він схожий на хрящову тканину суглоба.

Желатин німецької фірми "Gelita Deutshland Gmbh" - натуральний колаген, виготовлений з білкової частини волокон.

Добавка дієтична "Желатин" ТМ "Аптека природи" також корисна людям які займаються паурліфтингом - для зміцнення кісток, зв"язок і суглобів. Адже, желатин є повністю натуральним продуктом і відносится до протеїнів, а також низькокалорійним продуктом. При згоранні 1,0 г желатину утворюється 3,5 ккал, що дорівнює 14,7 КДж.
Спосіб застосування:  У півсклянки охолодженої води додати одну чайну ложку (5г) желатину і залишити на 5-8 годин для набухання, після цього долити ще пів склянки гарячої кип"яченої води і перемішати. Можна додати мед за смаком. Дорослим вживати по 1 склянці приготовонаго розчинупротягом доби під час або після їжі. Тривалість застосування 10 днів.