Желатин - природний калоген.
Відновлення суглобів.
Що таке желатин? желатин складається з 85-90 % протеїну і 2 % мінеральних солей і води. Він не містить ні жирів, ні вуглеводів, ні консервантів. Протеїн, вуглеводи і жир є основними компонентами їжі. Основні структурні елементи протеїну, що знаходятся в організмі людини, налічують близько 20 різноманітних амінокислот. Зних деякі, так звані головні амінокислоти,
потрапляють в організм з їжею. желатин - це не ліки і він не використовується як спосіб лікування різних хвороб. Його необхідно розглядати як компонент їжі, що сприяє захисту хрящової тканини суглоба від остеоартриту. Для цієї мети склад желатину абсолютно ідеальний - він схожий на хрящову тканину суглоба.