Жир з печінки АКУЛИ
Жир з печінки АКУЛИ
Форма випуску:
Капсули № 75
Рекомендацii:
- сприяє зниженню рівня холестерину;
- має антиоксидантні та імуномоделюючі властивості.
Опис:
За останні кілька десятків років учених зацікавили корисні властивості жирів, одержуваних з морських риб, акул і ссавців. Хоча раніше, протягом багатьох років учені вважали, що секрет чудової імунної системи знаходиться в акулячому хрящі, в даний час встановлено, що головним джерелом неймовірного імунітету акули є її печінка. Сьогодні жир печінки акули відомий як ефективний профілактичний і лікувальний засіб.
Жир з печінки акули позитивно впливає на:
- серцево-судинну систему,
- шлунково-кишковий тракт,
- опорно-руховий апарат.
- загальнозміцнюючу,
- імуномодулюючу,
- протизапальну,
- мембранопротекторну,
- гіполіпідемічну,
- антиагрегантну,
- гіпотензивну,
- антиоксидантну дію.
- зниженню рівня холестерину крові,
- поліпшенню зору,
- уповільненню процесів старіння,
- відновленню організму після перенесених захворювань і стресів,
- оздоровленню і захисту всього організму.

ЖИР З ПЕЧІНКИ АКУЛИ в капсулах №75 рекомендується в якості дієтичної добавки до раціону харчування з метою загального зміцнення організму. Сприяє зниженню рівня холестерину. Маэ антиоксидантні та імуномодулюючі властивості.
Склад. Капсула містить: жир з печінки акули (чорноморського катрана).
Спосіб застосування. Дорослим по 3 капсули 0,5 г три рази на день після їжі протягом 1-2 місяців. При необхідності курс повторюють.
Особливості застосування. Вживати згідно з рекомендаціями фірми-виробника та лікаря-дієтолога.
Протипоказання. Вагітність, період лактації, підвищена чутливість до компонентів продукту.