Олія з кісточок винограду
Олія з кісточок винограду
Форма випуску:
100 мл
Рекомендацii:
Додаткове джерело жирних кислот, вітамінів (А, групи В, С, РР), мікроелементів, біофлавоноїдів. Сприяє покращенню циркуляції крові, зміцненню стінок кровоносних судин, омолодженню шкіри, покращує обмінні процеси.
Опис:
Користь виноградної олії для сердцево - судинної системи. Олія з кісточок винограду містить ОМЕГА-6 і ОМЕГА-9 кислоти, флавоноїди, вітаміни А, Е, С і дубильні речовини які в комплексному поєднанні сприяють підвищенню еластичності і зміцненню стінок кровоносних судин, надають судинорозширювальну дію, знижують у крові рівень "поганого" холестерину, перешкоджають утворенню атеросклеротичних бляшок, а також запобігають тромбоутворюванню і розвитку запальних процесів в артеріях і венах. Саме тому благотворно діюча на серце і кровоносні судини виноградна олія здавна використовується у профілактиці та комплексному ликуванні атеросклерозу, гіпертонії, тромбозів, ішемічної хвороби серця, серцевої недостатності, інфарктів, інсультів.Олія виноградної кісточки у боротьбі із захворюваннями траної системи. Завдяки протизапальним, бактерицидним і регенеруючим властивостям ( обумовленими присутністю в біохімічному складі поліненасичених кислот, вітамінів А і Е, фітостеролів і флавоноїдів) виноградна олія дуже корисна для профілактики і в складі комплексної терапії захворювань,, пов"язаних з виразковим ушкодженням слизових оболонок шлунково-кишкового тракту (езофагіт, гастрит, виразка шлунка і дванадцятипалої кишки, коліт, ентероколіт тощо).
Виноградна олія зміцнює жіноче здоров"я. Вітамін Е, відмінним джерелом якого є олія виноградної кісточки, досить позитивно впливає на організм жінки в період вагітності і пологів, а також сприяє посиленню лактації і значною мірою покращує смак і якість материнського молока. Щоденне вживання в їжу олії кісточок винограду також є відмінною профілактикою різних інфекційно-запальних та гормонозалежних захворювань жіночої статевої сфери.