Пектин яблучний

Пектин яблучний

Пектин яблучний

Форма випуску:

порошок 100г

Рекомендацii:

- Додає об'єму калових мас, так як має властивість набухати і утримувати воду;
- Стимулює перистальтику і моторику кишечника, знижує швидкість всмоктування їжі;
- Володіючи желюючими властивостями виробляє фізичну і хімічну очистку ворсинок тонкої кишки допомагаючи кращому засвоєнню біологічно активних речовин;
- Знижує засвоєння холестерину.

Опис:

ПЕКТИНИ - це натуральна речовина, яка міститься в клітинних стінках і міжклітинному просторі всіх рослин. Особливо їм багаті фрукти, ягоди і овочі. Пектини витягуються з рослинної сировини практично в незмінному вигляді, при цьому зберігаються всі фізіологічні властивості.
Потрапляючи в шлунково-кишковий тракт пектин утворює гель. Вбираючи рідину, він збільшує обсяг кишкового вмісту і стимулюючи перестальтику, розтягує стінки кишечника, а той в свою чергу, починає скорочуватися і виштовхує набряклу масу разом з іншими відпрацьованими продуктами. Відбувається природний процес очищення кишечника і усунення закрепів.
Пектин забезпечуе м"який вплив на стінки шлунково-кишкового тракту, викликає посилення перистальтики, поліпшує моторну функцію кишечника, сприяє максимальному звільненню кишечника від калових мас. Просуваючись по кишечнику пектин усуває бродильно-гнильні процеси, очищає ворсинки тонкої кишки, "витягує" не переварені залишки їжі і захоплюючи отруйні продукти обміну (токсини) виводить з організму.
Пектин здатний виводити з організму людини радіонукліди, важкі метали (свинець, ртуть, цинк, кобальт та ін.)
Найбільшою здатністю виводити з організму радіонукліди та отруйні речовни, володіє яблучний пектин. При постійному вживанні пектину накопичення шкідливих речовин в організмі не відбувається.
Пектин яблучний від ТМ "Аптека природи":
  • нормалізує мікрофлору кишечника;
  • сприяє зниженню рівня цукру в крові;
  • покращує стан шкіри;

Недолік у раціоні харчування пектину може бути причиною розвитку раку кишечника, захворювань шлунково-кишкового тракту, сердцево-судинної системи, ожиріння!