Олія з плодів шипшини
Олія з плодів шипшини
Форма випуску:
Капсули № 75
Рекомендацii:
- має загальнозміцнюючі, антиоксидантні, відновлюючи, протизапальні, імуномоделюючі властивості.
- сприяє підвищенню опірності організму, покращенню обмінних процесів.
Опис:
Склад. Капсула містить: олія з плодів шипшини.Шипшина не тільки красива рослина з пахучими квітами, а й корисний цілющий засіб, з плодів якого роблять олію. У рослинному світі плоди цієї рослини мають найбільшу вітамінну активність.
Олія з плодів шипшини містить такі біологічно активні речовини, як насичені і ненасичені жирні кислоти (лінолева, ліноленова та ін), каротиноїди, вітаміни A, C, E, F, солі заліза, кальцію, марганцю, фосфору, магнію, мікроелементи (мідь, стронцій, молібден) і багато іншого.
Олію з плодів шипшини використовують як:
- Полівітамінний,
- Загальнозміцнюючий,
- Відновлюючий,
- Протизапальний,
- Імуномодулюючий,
- Поживний,
- Антибактеріальний,
- Тонізуючий засіб.
Вона сприяє поліпшенню обмінних процесів і підвищенню опірності організму, також рекомендується для підвищення розумової та фізичної діяльності, покращує функціональний стан органів зору, має жовчогінну дію.
У людей, які постійно вживають олію з плодів шипшини спостерігається нормально вміст холестерину в крові, що саме по собі здатне зупинити розвиток серцево-судинних захворювань. Також використовують при гіпо-та авітамінозах, атеросклерозі, різних інфекційних захворюваннях, при цинзі, недокрів'ї, загальному занепаді сил, виразках шлунково-кишкового тракту, хворобах печінки, нирок, шлунка, жовчного і сечового міхурів. І навіть використовують цю олію в якості ефективного антидепресанту для підняття духу, і як засіб який запобігає ранньому старінню організму. Перераховувати можна нескінченно, настільки унікальний цей продукт.
Оleum Rosae Шипшини є, безсумнівно, найкращим джерелом аскорбінової кислоти, зміст якого в цій рослині вище, ніж навіть у чорній смородині або в цитрусових. Ось чому шипшина використовується як один з найбільш ефективних і кращих засобів для профілактики застуди, а так само для зміцнення жіночого імунітету, особливо це стосується весняних і зимових пір року. За допомогою олії шипшини можна підтримати оптимальний вітамінний баланс в організмі, а також вилікувати такі хвороби як виразки шлунково-кишкового тракту, хвороби печінки, нирок, жовчного і сечового міхура, а так само знизити вміст холестерину в крові. |
Олія з плодів ШИПШИНИ ТМ «Аптека природи» випускається у формі капсул № 75, використовувати які значно легше.
Рекомендується в якості дієтичної добавки до раціону харчування як додаткове джерело есенціальних поліненасичених жирних кислот, вітамінів (С, групи В, каротин). Має загальнозміцнюючі, антиоксидантні, репаративні, протизапальні, імуномодулюючі властивості. Сприяє стимуляції неспецифічної резистентності організму, поліпшення обмінних процесів.
Спосіб застосування. Дорослим по 3 капсули 0,5 г три рази на день за годину до їжі протягом 1-2 місяців. При необхідності курс повторюють.
Застереження. Не використовувати як замінник повноцінного і збалансованого харчування. Не перевищувати рекомендованої добової дози. При одночасному застосуванні будь-яких лікарських засобів і перед вживанням добавки дієтичної необхідно проконсультуватися з лікарем.
Протипоказання. Вагітність, період лактації, підвищена чутливість до компонентів продукту, жовчокам'яна хвороба.