РИБ'ЯЧИЙ ЖИР з вітаміном Е

РИБ'ЯЧИЙ ЖИР з вітаміном Е

РИБ'ЯЧИЙ ЖИР з вітаміном Е

Форма випуску:

Капсули №75

Рекомендацii:

додаткове джерело ессенціальних поліненасичених жирних кислот та вітамінів А та Е:
• для профілактики серцево-судинних захворювань;
• сприяє зниженню рівня холестерину;
• сприяє покращенню роботи ЦНС та органу зору.

Опис:

Склад: риб’ячий жир, вітамін Е.

Діючими речовинами Риб’ячого жиру є поліненасичені омега-3 жирні кислоти, вітамін А і вітамін D.
Омега-3 жирні кислоти - знижується рівень тригліцеридів, холестерину ліпопротеїдів низької щільності і ліпопротеїдів дуже низької щільності, підвищується еластичність мембран клітин крові, зменшується активація тромбоцитів і хемотаксису, що приводить до зниження в’язкості крові і ризику тромбоутворення, судинорозширювальний ефект переважає над судинозвужувальним. Зазначені властивості поліпшують мікроциркуляцію, особливо в судинах, уражених атеросклерозом. Жирні кислоти омега-3 сприяють збільшенню концентрації уваги і поліпшенню пам'яті.

Вітамін А забезпечує ріст і відновлення клітин шкіри і слизових оболонок, формування зорових пігментів, необхідних для нормального сутінкового й колірного зору.  Нестача вітаміну А - це сухість шкіри, сухі ламкі волосся, розшарування нігтів.

Вітамін D сприяє проникненню кальцію і фосфору в клітини.  Це особливо необхідно в ранньому дитячому віці, так як порушення фосфорно - кальцієвого обміну сприяють виникненню рахіту.  Вітамін D запобігає підвищену нервову збудливість, схильність до судом литкових м'язів, порушення росту (у тому числі кісток і зубів).

Корисні властивості риб'ячого жиру давно відомі. «Риб’ячий жир з вітаміном Е» - виготовляється із жиру з печінки тріскових риб та застосовується в харчовій промисловості та народній медицині багатьох країн світу з додаванням вітаміну Е.

Вітамін Е
(токоферол) - це природний антиоксидант, який захищає речовини від окисних змін, приймає участь в біосинтезі гема, білку, проліферації тканин, в тканинному диханні та інших важливих процесах клітинного метаболізму, попереджує гемоліз еритроцитів, зменшує проникливість та крихкість капілярів; впливає на функцію та будову гладких посмугованих м’язів (в тому числі і серцевого м’язу). Вітамін Е покращує споживання тканинами кисню. Виявляє ангіопротекторну дію, впливаючи на тонус і проникність судин, стимулюючи утворення нових капілярів. Імуномоделюючий ефект вітаміну Е зумовлений стимуляцією Т-клітинного та гуморального імунітету. Токоферол є незамінним для нормальних репродуктивних процесів: запліднення, розвитку плоду, формування та функціонування статевої системи. При дефіциті вітаміну Е розвиваються гіпотонія та дистрофія скелетних м’язів, міокарда, підвищується проникність та ламкість капілярів, розвивається дегенерація фоторецепторів, яка викликає порушення зору. Розвивається зниження статевої функції – у чоловіків та порушення менструального циклу, схильність до викиднів – у жінок.

Рекомендується: як додаткове джерело ессенціальних поліненасичених жирних кислот  та вітамінів А та Е з метою профілактики серцево-судинних захворювань Сприяє зниженню рівня холестерину, зниженню ризику утворення тромбів та атеросклеротичних бляшок, розширює судини, сприяє покращенню роботи ЦНС та органу зору. Має виражені антиоксидантні властивості.

Спосіб застосування: по 1 капсулі 0,5 г один раз на добу після їжі протягом 1 місяця. При необхідності курс споживання повторюють.

Застереження. Не використовувати як замінник повноцінного та збалансованого харчування! Не перевищувати рекомендованої добової дози! При одночасному застосуванні будь-яких лікарських засобів та перед вживанням добавки дієтичної необхідно проконсультуватися з лікарем.
Протипоказання. Гемофілія, вагітність, період лактації, підвищена чутливість до окремих компонентів продукту, гострий і хронічний нефрит, серцево-судинна недостатність, жовчнокам’яна хвороба і панкреатит, схильність до проносу.