клітковина росторопши

клітковина росторопши

клітковина росторопши

Форма випуску:

Капсули № 90, № 300, порошок 150г.

Рекомендацii:

*при захворюваннях печінки, підшлункової залози;
*сприяє відновленню клітин печінки;
*нормалізує роботу ШКТ.

Опис:

Склад. Капсула містить: клітковину росторопши.
Рекомендується: до дієтичного раціону харчування як додаткове джерело клітковини, макро - і мікроелементів, амінокислот, поліненасичених жирних кислот, флавоноїдів, з метою профілактики і як доповнення до основних методів лікування захворювань печінки, підшлункової залози. Має гепатопротекторну, жовчогінну, протизапальну дії. Сприяє, нормалізації роботи кишечника і нирок відновленню пошкоджених кліток печінки, покращує ліпідний обмін.
Спосіб використання: вживати дорослим по 5 капсул 2 рази на день за 30-40 хв. до їжі. Курс вжитку - 30 днів. При необхідності курс повторити 2-3 рази на рік.

Переваги прийому клітковини в капсулах ТМ «Аптека природи» очевидні: зручність у вживанні; корегувальна здатність (оболонка капсул допомагає приховати неприємний смак клітковини). Направлена (локальна) дія (у міру проходження по травному тракту капсула поступово розчиняється, і вміст капсули потрапляє відразу у шлунок); висока стабільність (оболонка капсул забезпечує ізоляцію компонентів від несприятливих чинників довкілля, тим самим покращує їх якість).


Клітковина: груба їжа для міцного здоров'я.


Що таке клітковина?

Це оброблені рослини. В результаті вичавки залишаються волокна – неперетравлювана частина продуктів харчування рослинного походження, вона подрібнюється і вживається у їжу. Вона проходить по шлунково-кишковому тракту від початку до кінця, не перетравлюючись. Володіє унікальною здатністю всмоктувати воду (у 4-6 разів більше її власного об'єму), утворюючи в шлунку м'яку, схожу на губку масу. Саме тому, набагато швидше викликає відчуття насичення, що запобігає переїданню. Клітковина перешкоджає швидкому всмоктуванню глюкози в тонкому кишечнику, захищаючи організм від різких перепадів рівня цукру в крові. Рослинні волокна мають антидіабетичний ефект, оскільки сприяють повільному і рівномірному потраплянню цукру з їжі у кров. Також клітковина, з'єднуючись в кишечнику з холестерином, вона сприяє його видаленню з організму.

Плоди росторопши.

Давно розпізнані дивовижні цілющі можливості цієї рослини. Росторопши є неперевершеними засобами при багатьох захворюваннях печінки. У плодах расторопши природа зосередила речовини, необхідні для комплексного підходу до оздоровлення печінки, - очищення, зміцнення, відновлення. І, що особливо актуально, в расторопше є все для надійного захисту печінки від шкідливих речовин. Расторопша є природним гепатопротектором, тобто вона абсорбує на собі отрути і токсини, які повинна переробляти і виводити з організму печінку, тим самим, даючи можливість печінки відпочити і відновити її клітки. Це дивна рослина допомагає знешкоджувати і виводити з печінки отрути, шлаки, радіонукліди і вільні радикали, що провокують виникнення різних захворювань, в т.ч. онкологічних. Очищає кишечник від шлаків, нормалізує травлення, полегшує алергічні реакції організму і знижує рівень холестерину в крові. Сприяє загальному зміцненню імунітету, знижує ризик виникнення серцево-судинних і онкологічних захворювань, покращує роботу печінки і кишечника. Препарати з росторопши лікують такі важкі захворювання, як гострий і хронічний гепатит, холецистит, дискінезія жовчовивідних доріг, панкреатит і цироз печінки. Очищають кишечник від шлаків, нормалізують травлення, виліковують алергію і знижує рівень холестерину в крові. Тому дієта з підвищеним вмістом клітковини расторопши сприяє загальному зміцненню імунітету, знижує ризик сердечних і ракових захворювань, покращує роботу кишечника.